Benefiční bazar oblečení 2

Ahoj přátelé, dobrý den!

ráda bych takto před Vánoci uspořádala benefiční bazar oblečení. Celý výtěžek z této akce půjde jako Vánoční dar na podporu matkám samoživitelkám, které se ocitly v nouzi bez materiálních/finančních prostředků (více níže).

Zúčastnit se muže naprosto každý:

  1. Prodejce – věnujete do benefice nějaké kousky svého oblečení
  2. Kupující – zakoupíte si nějaké oblčení z toho, co bude ve výběru
  3. Ideálně obojí – věnujete své oblečení a současně si koupíte i něco nového

Podmínkou pro prodejce je, abyste byli schopni mi oblečení nějak předat. Oblečení musí být vyprané a srovnané.

Jak probíhá sběr oblečení

Sběr oblečení bude probíhat pouze v lokalitách – Roztoky, Praha, Liberec. Eventuelně na pobočkách Unicorn Systems, kde mi to přepošlou. Další místa jsou po osobní dohodě.

Věci mi můžete nechat na mé jméno Zuzana Caislová na recepci v Unicorn Systems. Můžete je odvézt k nám domů Tiché údolí 15, 252 63 Roztoky. Mohu si je někam přijet vyzvednout. Od 1.12. už jsme normálně v Praze. Mohu si je současně vyzvednou i v Liberci.

Jak probíhá prodej/nákup

Veškeré oblečení bude připraveno u mě doma. Vše poctivě nafotím. Pokud mi oblečení předáte i s vlastními fotkami, tak mi tím dost ulehčíte práci.

Je mi jasné, že né každý bude mít tu možnost, zastavit se a prohrabat se oblečením u nás doma, takže všechno oblečení bude vystaveno na těchto stránkách společně i s cenou. Cokoliv si vyberete, uložím stranou a na závěr benefice se postarám o to, aby se to kousky oblečení dostaly tam, kam mají.

Oblečení, které si nikdo z nás nevybere, vystavím ještě na dostupné bazary, vinted, letgo … a zkusím štěstí tam. Co se neprodá může být buď vráceno prodávajícímu zpět a nebo můžu zbytek věnovat nějaké mamince, která má nouzi o oblečení.

Jen upozorňuji, že nejde o to, zbavit se ošklivých hadrů oblečení a dovézt mi 3 pytle, abyste se jich zbavili. Cílem je nabídnout do bazaru nějaké pěkné kousky, které obětujete ve prospěch dobročinné akce a mají tendenci být koupeny někým jiným.

Pro koho poputují vybrané peníze?

Zatím to šetrně domlouvám a postupně zveřejním více informací. V krátkosti:
Jedná se o hluchoněmou maminku s dcerou, jejíž manžel/otec je obě dvě psychicky i fyzicky týrá. Maminka bojuje s úřady, protože na ni manžel hází špínu a ona se jako hluchoněmá nemůže moc dobře bránit. Situace se řeší se sociálkou a všude, kde to jde. Maminkna se o holčičku stará jak nejlépe umí a navzájem se mají moc rády. Bohužel, otce se obě bojí.

Nemám bohužel šanci vyřešit to, co musí vyřešit policie a úřady, ale ráda bych touto beneficí udělala mamince a její dceři pěkné Vánoce a věřím, že společně to dáme.

Pojďte společně se mnou vybrat co největší částku. Věřím, že hadrů máme každá doma více než dost a můžeme si dovolit pár pěkných kousků obětovat.

Vždy, když si přečtu takovýhle příběh, tak si uvědomím, jak dobře se máme a je potřeba pomoci někomu dalšímu. Navíc, jsou přeci Vánoce!

Benefiční bazar oblečení 3

Tak jdeme na to !

Galerie Zuzka C.

Galerie Zuzka K.

Galerie Petr C.

Galerie Míša C.

Galerie Šárka H.

Galerie Anička B.

Galerie Táňa S.

Galerie Markétka

Galerie Pavlínka

Galerie Míša P.

Galerie Dáša C.

Galerie Zuzka C2

Galerie Maruška

Galerie Marťa D.

Galerie Saša

Galerie Majda

Galerie Hanka

Galerie Adélka

Galerie Johanka